Σελίδα Διευθυντή

Γιώργος Μπέλλος

 

Καλώς ορίσατε στον νέο ιστοχώρο του σχολείου μας!

Σας καλωσορίζουμε στον νέο ιστοχώρο του σχολείου μας, τον οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://17dim-aigal.att.sch.gr

Ο νέος ιστοχώρος είναι πλήρως επανασχεδιασμένος με γνώμονα την καλαισθησία, την άρτια οργάνωση του περιεχομένου, αλλά και την ευκολία χρήσης τόσο από τους γονείς και τους μαθητές, όσο και από τους εκπαιδευτικούς.

Στη σύγχρονη εποχή, αφενός λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης και αφετέρου λόγω της συγκυρίας της πανδημίας, ο ρολος της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι σημαντικότερος από ποτέ. Γι' αυτό, θεωρούμε απαραίτητη την ψηφιακή παρουσία του σχολείου μας στο διαδίκτυο με έναν ιστοχώρο ο οποίος θα αποτελεί πύλη επικοινωνίας και πληροφόρησης για τα θέματα της σχολικής ζωής.

Στόχος μας είναι ο τακτικός εμπλουτισμός του περιεχομένου τόσο με αναρτήσεις που αφορούν τη σχολική μας μονάδα, όσο και με άρθρα γενικότερου παιδαγωγικού ενδιαφέροντος.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της σχολικής κοινότητας και είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια και προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση.